Aciya. 27 to-be. Bhello

#11



Kekonon nak buat post Life as a wife. Lols. Acah sangat. Baru sebulan takyah nak life as a wife sangat please Aciya 😆😆


Tapi
Sekejap je dah sebulan kahwin.
Sekejap je dah sebulan ada suami.
Sekejap je dah sebulan dah bertambah keluarga.
Sekejap je dah sebulan tidur dah ada teman. Eh eh haha.


Tapi, tak ada lah dah sebulan sangat. Baru je sebulan okay. Beza tu.
Banyak je lagi benda nak kena belajar.
Banyak je lagi benda nak kena hadap.
Banyak je lagi benda nak kena tempuh.
Slowly, but surely. Aite?


Baru sebulan.
Tempoh honeymoon lagi orang kata. Gituww.
Gaduh pun acah-acah je.
Nak manja-manja.
Nak kenal-kenal.
Nak usik-usik pasangan kita. Kihkih.


Pray for me. Pray for him. Pray for us. Doakan yang baik-baik sahaja ok? 👫







Pss. 
Happy monthsary, Sayang! 💗

1 comment:

Safwan Sani said...

Happy monthsary yayang 😘